Oscar V creëert droomhuis in de bossen

Ik ben gek op huizen met sfeer en karakter. In deze blog wil ik jullie een waanzinnig droomhuis laten zien in het Belgische Bonheiden, gerealiseerd door Oscar V. De ontwerpen van Oscar V kan je herkennen aan de simpele en rustige inrichting waarin veel hout, steen en andere natuurlijke materialen verwerkt zijn. Daarnaast ontwerpt het bureau huizen met een warme uitstraling waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Dit concepthuis van Oscar V is bedoelt om mensen kennis te laten maken met de warme stijl van het ontwerpbureau. Een mooie gelegenheid dus om te zien hoe een typisch ontwerp van Oscar V eruit ziet!

m_galerij04

m_galerij02

m_galerij09

m_galerij08

m_galerij07

Als je op het huis af komt lopen heb je een prachtig uitzicht op de strak vormgegeven gevel. De houten shutters voor de ramen zorgen voor genoeg privacy en geven een beschut gevoel in de woonkamer. Daarnaast geeft het hout een warme uitstraling aan het witte en strakke huis. De shutters zijn echt een toevoeging voor dit huis, omdat ze zorgen voor een minder klinische uitstraling van het exterieur.

m_galerij17

m_galerij16

m_galerij18

De buitenkant van dit huis vind ik geweldig, maar ik ben vooral weg van het simpele en warme interieur! Oscar V laat hiermee echt heel duidelijk zien dat het een nieuwbouwhuis niet hoeft te ontbreken aan sfeer en uitstraling. De prachtige eikenhouten vloer past goed bij de witte muren en kasten. Samen met de robuuste houten tafel ontstaat er huiselijke en gezellige sfeer. Het extreem lange wandmeubel heeft allerlei functies. Zo wordt het gebruikt als boekenkast en bank en is het een perfecte opbergplek. Wat ik ook erg stijlvol vind aan dit interieur is de verbinding tussen binnen en buiten. Het groen en het hout van de omringende bossen vind je terug in het huis in de planten en het vele hout.

m_galerij19

m_galerij21

m_galerij22

De keuken past door de strakke uitvoering perfect bij het exterieur. En doordat de houten vloer en het wandmeubel doorlopen in de keuken worden de keuken en de rest van het interieur ook met elkaar verbonden. Ook hier vind je aan alle kanten ramen, waardoor het daglicht naar binnen stroomt en je een prachtig uitzicht op de lommerrijke omgeving hebt. De kleine tafel in de hoek is natuurlijk de perfecte plek om met een kopje koffie de dag te beginnen.

Ik wil eigenlijk nog wel veel meer vertellen over dit absolute droomhuis, maar ik denk dat het beter is om de foto’s te laten spreken. Dus, kijk zeker nog verder en laat je inspireren door dit prachtige droomhuis van Oscar V!

Afbeeldingen gevonden via: Oscar V

m_galerij15

m_galerij10

m_galerij14

m_galerij11

m_galerij12

m_galerij13

m_galerij20